Arto Hägg 95

Arto Hägg

Olen Arto Hägg, 58-vuotias oululais-lähtöinen nurmijärveläinen vuodesta 1988.

Nurmijärvellä olen asunut sekä Rajamäellä että Kirkonkylällä.

Olen kolmannen kauden kunnanvaltuutettu ja vastuullisen kuntatalouden takuumies Nurmijärvellä jo vuodesta 2009. Olen myös kunnanhallituksen jäsen, kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja ja Nurmijärven Sähkö Oy:n hallituksen jäsen.

Aiempina kausina olen toiminut jäsenenä 2009-2012 ympäristölautakunnassa sekä asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnassa, jonka puheenjohtajana toimin 2013-2017.

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa olin kokoomuksen ehdokkaana Uudellamaalla.

Koulutukseltani olen rakennusinsinööri ja toimin kiinteistökehitysjohtajana. Kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyvä osaaminen tulee entisestään korostumaan kunnan päätöksenteossa. Juuri siitä minulla on osaamista ja kokemusta sekä yli 30-vuotiselta työuralta että aiemmista luottamustoimistani.

Perheeseeni kuuluu aviovaimo ja kaksi täysi-ikäistä tytärtä.

Olen myös sarjakuvailija – Pitkänokka-strippejä löytyy web-sivuiltani. Toimin vuosikymmenet legendaarisen Pahkasika-lehden avustajana, jolloin tein mm. Peräsmies -käsikirjoituksia. Tiukkapipoisuus ei olekaan koskaan ollut minun juttuni – jyrkkä ei tiukkapipoisuudelle!

Web-sivuillani lisää ajatuksistani, osaamisestani ja yhteisistä asioistamme. Sieltä löydät myös blogini, johon olen kirjoittanut viikoittain vuodesta 2008 – eli myös vaalien välillä liki tuhat kirjoitusta.

”Arto on tehnyt erinomaista työtä kuntalaisten eteen – se työ jatkukoon! Jyrkkä ei tiukkapipoisuudelle on teema, josta voisi ammentaa elinvoimaa koko Suomeen.” kehuu kansanedustaja Elina Lepomäki
”Arto on tehnyt erinomaista työtä kuntalaisten eteen – se työ jatkukoon! Jyrkkä ei tiukkapipoisuudelle on teema, josta voisi ammentaa elinvoimaa koko Suomeen.” Elina Lepomäki Kansanedustaja, kokoomuksen varapuheenjohtaja

Minulle tärkeitä asioita on:

· Sitoutuminen luottamustehtävien hoitoon.

Luottamustoimien hoitamiseen on sitouduttava. Niihin olen osallistunut vuodesta toiseen liki 100 %:sti. Poissaoloni 13 vuoden ajalta on laskettavissa yhden käden sormin. Olen aina paikalla ja usein äänessä.

· Yrittäjyys ja talous

Yrittäjyys ja vahva elinkeinoelämä takaavat vakaan kuntatalouden ja toimivat peruspalvelut. Palvelut niin nuorille kuin ikäihmisille turvataan pitämällä kuntataloudesta huolta – ei velanotolla.

· Rakentaminen ja kaavoitus

Rakennettu ympäristö on luonnon ohella tärkein osa kunnallisvarallisuuttamme. Kaavoitus on ykkösasia kunnan kehittämisen kannalta. Kaavoituksella voimme varmistaa kuntaan myös luonto- ja virkistysalueita.

· Kunnan tasapuolinen kehittäminen

Nurmijärven kuntarakenne edellyttää ymmärrystä ja vastuuntuntoa kehittää kuntaa tasapuolisesti. Nurmijärven kaltaista kuntaa voi kehittää vain yhteistyöllä yli puolue- ja taajamarajojen.

Yhteydenotot:

044 2598797

arto.hagg@kolumbus.fi