Uusia kokoomusehdokkaita aluevaaleihin

LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa 25.10.2021 klo 11.15

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus on tämänpäivän kokouksessaan valinnut uusia ehdokkaita tuleviin aluevaaleihin. Kolmannessa ryhmässä nimitettiin Uudellemaalle 69 uutta ehdokasta, joista keskiuusmaalaisia oli 20. Ehdokkaista viisi oli nurmijärveläisiä. Ehdokkaiksi valittiin Pyy Vesa (rakennepäällikkö, DI), Saarinen Ismo (OTM, asianajaja), Tarikka Visa (myyntilaskuttaja, kunnanvaltuutettu), Utriainen Inka (lääketieteen lisensiaatti, silmälääkäri), Wilkman Jarmo (pääkouluttaja).

”Olemme aikataulussa hieman edellä nimitysten suhteen ja nyt valitut uudet ehdokkaat jatkavat hyvin jo aiemmin nimettyjä eri alan osaajia. Keski-Uudeltamaalta on nyt nimettynä yhteensä 51 ehdokasta ja koko Uudenmaan alueella 219”, toteaa Uudenmaan Kokoomuksen piirihallituksen nurmijärveläinen jäsen Leena Zittling.

Nimityskierrokset jatkuvat marraskuun lopulla. Lopulliset listat jätetään jouluun 14 päivään mennessä, ja vaalit ovat 23.1.2022. Maamme historian ensimmäiset aluevaltuustot aloittavat työnsä 1.3.2022.

Nurmijärvi on jatkossa osa Keski-Uudenmaan Hyvinvointialuetta yhdessä Mäntsälän, Pornaisen, Järvenpään, Tuusulan ja Hyvinkään kanssa.
Nurmijärvi on jatkossa osa Hyvinvointialuetta yhdessä Mäntsälän, Pornaisen, Järvenpään, Tuusulan ja Hyvinkään kanssa.

Kaikki julkaistut ehdokkaat  Nurmijärveltä ovat: 

Aittakallio Minna

Diakite Jaana

Hägg Arto

Pyy Vesa

Mattila Riina

Nieminen Hanna

Räty Virpi

Saarinen Ismo

Simelius-Hulmi Mari

Tarikka Visa

Wilkman Jarmo

Utriainen Inka