Riina Mattila

Kunnanvaltuutettu, Johtava sosiaalityöntekijä

Olen 56-vuotias johtava sosiaalityöntekijä Klaukkalasta. Minulle on tärkeää, että Nurmijärvi on nyt ja tulevaisuudessa viihtyisä ja turvallinen paikka asua, tehdä töitä ja viettää vapaa-aikaa. 

(Michael Ekblom photography)

Miksi jatkoon?

Äänestä minua ja saat hyvän ja sitoutuneen valtuutetun, joka ottaa selvä asioista, uskaltaa kysyä ja kyseenalaistaa sekä tehdä itsenäisesti päätöksiä.

Olen valtuustokaudella 2017-2021 tehnyt aloitteen Mäntysalon koulun liikuntapuiston rakentamiseksi ja nyt se on valmis! Olen ehdottanut Kiertokapulan ja kunnan viranhaltioille kierrätysvideon tekemistä ja nyt se on katsottavissa kunnan kotisivuilla. Olen vastustanut Apottia ja järjestelmää ei ostettu KeuSoteen. Olen välittänyt kuntalaisten kysymyksiä ja toivomuksia viranhaltioille ja saanut vastauksia, olen ollut aktiivinen luottamushenkilö kaikissa tehtävissä. Tätä työtä haluan jatkaa!

Minulle tärkeitä teemoja:

Yhteinen hyvä

Hyvinvointiyhteiskunta on mahdollinen vain silloin, kun jokainen osallistuu yhteisen hyvän luomiseen omien mahdollisuuksien mukaan.

Työllisyys

Työ tekeminen tulee olla aina kannattavampi kuin tuella eläminen. Jokaisella aikuisella tulee olla oikeus ja mahdollisuus tehdä töitä.

Välittäminen

Välittämällä ennaltaehkäisemme ongelmia. Välittämällä lapsista voimme pelastaa hyvinvointiyhteiskunnan

Olen kiinnostunut paikallisista asioista ja niiden ratkaisemisesta. Haluan, että kunta olisi taloudellisesti vakaalla pohjalla, ettei veroja tarvitsee korottaa vaan löydetään viisaita säästöjä. Haluan, että kunnassa ehkäistään ongelmia, ettei kallein korjauksiin ole tarvetta (palveluissa, rakentamisessa)

"Äänestä minua ja saat hyvän ja sitoutuneen valtuutetun, joka ottaa selvän asioista..."

Kunnanvaltuutettu ja kuntavaaliehdokas Riina Mattila.
Riina Mattila