Kari Kankaanpää

Kari Kankaanpää

Olen 57-vuotias edunvalvontapäällikkö Klaukkalasta. Rakastan kotiseutuani ja haluan kotikuntamme parasta – että jokainen pärjäisi paremmin ja arki olisi sujuvaa.

Miksi valtuustoon?

Äänestämällä minua saat uuden, energisen ja asiantuntevan valtuutetun, joka perehtyy asioihin, esittää ratkaisuja ja vie asiat päätökseen.

Kari Kankaanpää on ehdolla kuntavaaleissa 2021.
Kari Kankaanpää 2021

Minulla on pitkä kokemus poliittisesta vaikuttamisesta ja edunvalvonnasta sekä valtakunnan tasolla että EU:ssa. Haluan nyt antaa asiantuntemukseni, osaamiseni ja elämänkokemukseni kotikuntani käyttöön.

Minua kiinnostaa toiminta paikallisen asuinyhteisömme hyväksi. Olen ollut 10 vuotta paikallisen jalkapalloseuramme toiminnassa – valmentajana ja joukkueenjohtajana. Minulla on myös vuosien kokemus seurakunnan luottamustoiminnasta – Klaukkalan kirkkopiirin neuvottelukunnan jäsenenä.

”Olemme Karin kanssa käyneet vuosien varrella lukuisia keskusteluja ilmasto- ja energia-asioista. On selvää, että kuntapäätöksentekoon tarvitaan tällaista osaamista ja asiantuntijuutta.”

SAARA-SOFIA SIRÉN, KANSANEDUSTAJA (KOK)

Minulle tärkeitä teemoja:

Kestävä kuntatalous: Nurmijärven kunnan talous tulee saada kestävälle pohjalle, mikä edellyttää maltillisia investointeja, velkatason saamista haltuun, lisää työpaikkoja ja yritysten toimintaedellytyksien parantamista.

Ilmastonmuutoksen hillintä: Nurmijärven tulee asettaa tavoite olla hiilineutraali kunta ja kunnassa tulee tehdä fiksuja ja vaikuttavia ilmastotoimia.

Turvallinen ja viihtyisä kunta on asukkaiden hyvinvoinnin perusta: arkipäivän turvallisuutta tulee parantaa esimerkiksi varmistamalla lasten kouluteiden turvallisuus.

Lasten ja nuorten tulevaisuus: Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen, syrjäytymisen estäminen ja laadukas opetus turvallisessa ja terveessä kouluympäristössä luovat vakaan pohjan tulevaisuudelle.

Olen kiinnostunut paikallisista asioista ja niiden ratkaisemisesta. Haluan, että kuntalaisilla – niin nuorilla kuin ikäihmisilläkin – on edellytykset elää oman näköistään elämää ja kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet tehdä parhaansa itsensä, läheistensä ja yhteisön eteen.

”Olen tehnyt Karin kanssa yhteistyötä vuosia ja tunnen hänet hyvin. Hän perehtyy hyvin, tuottaa ratkaisuja ja vie niitä päätökseen rakentavasti. Juuri näitä ominaisuuksia tarvitaan kuntapäätöksenteossa.”

JUKKA LESKELÄ TOIMITUSJOHTAJA, ENERGIATEOLLISUUS (NURMIJÄRVI)