Anne Salminen

Kehitys- ja henkilöstöjohtaja,  yrittäjä 

Olen 37-vuotias metallialan kehitys- ja henkilöstöjohtaja ja valokuvausalan yrittäjä Kirkonkylältä. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kolme alakouluikäistä lasta. Perheemme toimii myös tukiperheenä.

Koulutukseltani olen tradenomi ja erikoistumisopintoni olen tehnyt johtajuuden kehittämisessä.

Muita opintoja:

  • Kasvatustiede, Turun Yliopisto
  • Erityispedagogiikka, Helsingin Yliopisto
  • Valokuvaus, Hyvinkään taidekoulu
  • Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media, Rastor

Vapaa-aikani vietän perheen kesken ja yhdistystoiminnassa. Olen hallituksen jäsen Nurmijärven Yrittäjissä ja Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarissa, jonka toiminnan keskiössä on olla kasvualusta kohti parempaa johtajuutta ja vastuullisia tekoja.

Keski-Uudenmaan alueella olen toiminut projektipäällikkönä esimerkiksi Lasten Vaalit Nurmijärvi 2019 -projektissa ja Keravan Joulupuu 2019 -keräyksessä, jossa kerättiin 1450 joululahjaa eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille.

Maaniitun koulun vanhempainyhdistyksessä olen ollut mukana aktiivisena toimijana vuodesta 2015 ja sen johtokunnan jäsenenä vuodesta 2018.

Minulle tärkeitä asioita:

Hyvä ja turvallinen arki Nurmijärvellä.

Kuntalain mukaisesti Nurmijärven kunnan tulee edistää asukkaidensa hyvinvointia ja kunnan elinvoimaa. Hyvinvoiva kuntayhteisö syntyy toimivista lähipalveluista ja osallistuvista asukkaista. Kuntalaisten tasavertaista osallisuutta arjessa tulee tukea.

Tekoja lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Suomessa lähes 15 prosenttia lapsista ja nuorista elää pienituloisissa perheissä tai syrjäytymisvaarassa. Kunnassa tehtävien päätösten vaikutukset lapsiin ja nuoriin on otettava huomioon päätöksenteossa.

Haluan toimia eriarvoisuuden vähentämiseksi.

Sujuvat peruspalvelut kunnan asukkaille ja yrityksille.

Kaikilla nurmijärveläisillä tulee olla saatavilla laadukkaat ja saavutettavat peruspalvelut. Asumisen ja terveydenhuollon kustannuksien tulee olla kohtuullisia.

Nurmijärven elinvoimaa kasvatetaan parantamalla yrittämisen edellytyksiä.


Miksi valtuustoon?

Kunnassa tehdään ihmisen arkea lähellä olevat päätökset. Palveluverkkouudistus ja siihen liittyvät koulusuunnitelmat toivat tämän konkreettisesti lähelle monia perheitä. 

Haluan olla rakentamassa tasa-arvoista, turvallista ja meidän kaikkien yhteistä Nurmijärveä.


Minusta sanottua: 


”Olet rauhallinen ja maltillinen johtaja, joka tukee ja nostaa muita ylöspäin. Olet rakentava, keskusteleva ja selkeä johtaja jonka vuorovaikutus tapahtuu aina positiivisessa tunnelmassa. Innovointi ja ideointi on yksi toiminnan kulmakivistä. Olet empaattinen ja iloinen, seurassasi on helppo olla!”

”Anne on tarkka suunnittelija, luova visualisoija ja innostava organisaattori. Annella on tilannesilmää ja kykyä tuoda tilanteeseen aina jotain hyvää.”


Menestystekijäni muiden kertomana:


”Esimerkillä johtaminen,
innovointi ja ideointi, luovuus, uuden kokeilu, 
isojen kokonaisuuksien hahmottaminen ja organisointikyky,
ryhmädynamiikan ylläpitäminen, empaattisuus ja positiivisuus”

Ollaan yhteyksissä!

050 530 0567

anne@rautatyo.fi